Újdonságok

Portofino

A Portofino színei csillogást visznek a konyhába.

Az új Portofino tűzhelyeket a mediterrán kikötők fényei ihlették meg.

Tökéletes kontraszt van a vibráló színek és a hűvös rozsdamentes acél között. Romantikus hangulatot visz a lakás szívébe, a konyhába.

A Portofino tűzhelyek bármilyen stílusú konyhába illenek, akár két bútor között vagy szabadon álló készülékként. Ellentétben a többi tűzhellyel, a Portofino oldala ugyanolyan színű, mint az eleje.

A Portofino tűzhelyeket 8 különböző színben lehet kapni és három különböző felszereltséggel: Pirolitikus sütő - gáz főzőlappal, Pirolitikus sütő - indukciós főzőlappal és Multifunkciós sütő - gáz főzőlappal.

 

Dolce Stil Novo

Az új Dolce Stil Novo design-család a végletekig letisztult, minimalista formavilág kedvelőinek készült.

Design, mely ötvözi az ellentéteket – a sötétség világossá lesz, a funkcionalitás esztétikába olvad.

A Dolce Stil Novo olyan designt és stílus innovációkat mutat be, amely kihangsúlyozza e termékek választékát, ezzel magára hívja környezetének figyelmét.

A Dolce Stil Novo a termékek széles skáláját mutatja be, TFT érintőkijelzős multifunkciós sütők, multifunkcionális fiókok, gáz, indukciós és kevert tűzhelyek, borhűtők és kávégépek…

A stílus jellegzetessége kihangsúlyozza a nemes anyagok használatát. Színes és fényes felületeket használ, ami kiemeli a finom részleteket, réz és rozsdamentes acélt szolgál az üvegfelületek kihangsúlyozására.

A prémium kategóriás készülékek sötétített fekete üveg fronttal, és réz - inox színű díszítő csíkokkal kaphatók.

A legizgalmasabb újítás megtalálható a főzőlapon, amelyet a játékos természet ihlette. Négy hihetetlen prémium titán edénytartó kapható, amin finom formájú levelek, pillangók, gyümölcsök és madarak találhatók. Mindegyik egy hihetetlen műalkotás. Plusz a Blade Flame gázégők, amiket függőleges lánggal terveztek, hogy hatékonyabb legyen a hőelosztás az edények alján.

 

Dolce & Gabbana

A Smeg és a Dolce & Gabbana bemutatta a legújabb együttműködés gyümölcsét – Szicília szerelmem

A színes együttműködés eredménye a testre szabott Smeg hűtők és kisgépek kézzel festett szicíliai motívumokkal. A finom motívumokat Dél-Olaszország partjai, az Etna és a festői görög templomok ihlették.

Minden motívum elválaszthatatlanul kapcsolódik Szicíliához.

 

Citrus prés

Ívelt és tele van személyiséggel. Egy nemzet hatalmas szeretete a citrusfélék iránt – amit az ország déli részén termesztenek – a tökéletes klímának köszönhető. Szuper kialakítással, erőfeszítés nélkül könnyen kezelhető.

Kompakt; finom, friss házi gyümölcsleveleket készíthet minden alkalommal.

 

Slow Juice

Az aprólékos kidolgozottságával a legjobb hidegen préselt gyümölcs- vagy zöldséglevet készíthetjük el, amely arra ösztönöz bennünket, hogy élvezzük a friss és egészséges életmódot. A Slow Technológia lényege: lassan-óvatosan összenyomja az összetevőket, ügyelve arra, hogy megőrizze a zöldségek, gyümölcsök tápértékét; illetve a lé sűrűségét lehet szabályozni. Jelen pillanatban a 4 alap színben érhető el. Könnyen használható és kezelhető készülék.

 

Luxury Cool

Nagy teljesítmény kifinomult designnal párosítva.

A Smeg Luxury Cool kollekció csúcsminőségű hűtőszekrényeket kínál, amik a legfejlettebb technológiákkal van felszerelve, illetve kifogástalanul alacsony energiafogyasztással rendelkeznek.

Gondosan kiválasztott anyagokat használtak a gyártásnál. A szatén fényű rozsdamentes acél külsőnek van egy kifinomult, elegáns hatása, amely bármelyik konyhába harmonikusan illeszkedik.

Elérhető beépíthető és szabadon álló verzióban is.